Zo kunt u doneren

Adopteer een gezin

U geeft aan welk bedrag u per maand wilt doneren, u geeft toestemming voor automatische incasso en wij regelen de rest. Al vanaf € 35,- per maand verbetert u het leven van een gezin enorm en structureel. Met uw regelmatige bijdrage kan onze stichting vooruitkijken en gericht helpen.

Contact opnemen

Eenmalige donatie

U wilt doneren, maar nergens aan vast zitten? Uw bijdrage is meer dan welkom! U doneert eenvoudig en snel. Klik op de knop hieronder om te beginnen.

Nu Doneren

Doneren als bedrijf

Als bedrijf zijn er veel manieren om uw maatschappelijke betrokkenheid te tonen, bijvoorbeeld als alternatief voor kerst- of relatiegeschenken. Onze stichting helpt mensen die nooit de kansen zullen krijgen die wij vanaf onze geboorte wel hebben. Als u dat ook een mooi doel vindt, nodigen we u graag uit om onze donateur te worden. U bent ervan verzekerd dat uw volledige bijdrage terecht komt bij mensen in derdewereldlanden. En als u dat wilt, vermelden we uw naam in onze communicatie.

 

Neemt u voor meer informatie alstublieft contact op met Jan Schilt: 0617489328. Of klik op de knop hieronder om ons te mailen.

Mailen

Doneren via een nalatenschap

Geef anderen een mooie toekomst. In uw leven heeft u relatief veel welvaart ervaren. U heeft kansen gehad die velen op deze aarde nooit zullen krijgen. U heeft de kans om deze mensen wel een mooi vooruitzicht te bieden met uw nalatenschap. U investeert daarmee in een mooie, mensvriendelijkere wereld. Natuurlijk bent u ervan verzekerd dat uw volledige bijdrage terecht komt bij mensen in derdewereldlanden. En als u specifieke wensen heeft voor de besteding van uw nalatenschap, bespreken we die graag met u.

 

Neemt u voor meer informatie alstublieft contact op met Jan Schilt: 0617489328

Of klik op de knop hieronder om ons te mailen.

Mailen