Leernaaimachine

Het geluk straalt van zijn gezicht

Van Hanny Martins Vieira Limbeek, medewerkster van zuster Odiliana Smits in Brazilië kreeg de Stichting onderstaande dringende oproep.

Een gezin wat de hulp erg hard nodig heeft, ze lijden honger!!!
Als er iemand is die een gezin wil helpen dan zou je ze erg gelukkig maken. Donderdag ben ik er nog geweest en moeder was de jongste pap aan het geven. Toen deze het niet meer lustte vochten de anderen om het restant. We hebben ze een paar reais gegeven om brood te kopen.

 

Instructies van Donna Angelita

Ik zou heel graag gereedschap voor de vader van het gezin willen kopen. Hij is leerbewerker en die zijn er bijna niet in het dorp. Dan kan hij werken en wat verdienen, hij doet nu alles met de hand. Hij kan een tweedehands elektrische leernaaimachine kopen van de enige leerbewerker hier in het dorp. Het is bijna niet gebruikt omdat deze man al wat ouder is en het te vlug voor hem gaat. Er zijn bijna geen mensen die dit werk kunnen doen, Cilvanio zal een van de weinige zijn. Nu wil Cilvanio graag deze naaimachine kopen om voor zijn gezin te werken maar er is geen geld. Ja je weet al wat er gaat komen,
KUNNEN JULLIE ME HELPEN MET 500,- EURO
DAN KAN IK CILVANIO EN ZIJN GEZIN HELPEN A.U.B.?

 

En nu zelf aan de gang….

Van die 500,- euro kan hij dan ook wat modellen kopen om schoenen, petten, broeken en hoeden te maken.
Hopelijk kunnen jullie me vlug goed bericht sturen. Alvast heel hartelijk dank.
Hanny medewerkster van zuster Odiliana Smits

Dankzij giften die wij mogen ontvangen van sponsors heeft de Stichting dit gezin kunnen helpen zodat zij nu voor zichzelf kunnen gaan zorgen.

Wilt U ook een gift doen, zodat we daarmee weer een ander gelukkig kunnen maken? Heel graag, rechtstreeks naar NL18 RABO 0188 2535 48 of NL41 INGB 0004 4487 69 of gebruik het aanmeld/adoptieformulier.

Al vast dank daar voor.